Carhartt Atlanta Shirt,

Carhartt Varsity Shirt

Aansluitend bij het Varsity thema van deze ochtend, komt Carhartt met een shirt x varsity bomber, of varsity bomber x shirt. I dunno hoe je het moet noemen, maar het resultaat is best tof. Neem de kraag en manchetten van een varsity, hang die aan een Oxford Cloth shirt, doe de drukknopen van een goeie varsity in plaats van de normale knopen rij van een OCBD en voilá, klaar ben je.

Serieus Carhartt, hoezo heb ik nog geen doos van dit spul ontvangen op het HQ? Jullie weten dat ik dit tof vind, doen we meteen een give-away ding onder de volgers die ook wel op freebies zitten te wachten, lijkt mij een puik plan. Of zal ik gewoon richting FreshCotton moeten klikken, daar waar ik dit toffe shirt op voorraad vond.

Carhartt Varsity Shirt

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.