Ceizer Spring Summer Lookbook 2016,

Van de week dropte ineens een lookbook van Ceizer in de mailbox.Die move naar Parijs doet hem duidelijk goed. De drop voor Spring Summer is gewoon weer on point zoals je gewend bent van Ceizer. Erg tof dat denim shirt ineens tussendoor trouwens.

Het lookbook zelf is mistens zo on point als de kleding zelf. Alle ingrediënten zitten erin. Prima locaties in het buitenland (oké, das meteen zijn huidige thuisbasis dus de cheatcodes zijn ingezet), daarnaast zit er een kerel met hip kapsel en een baard erin en vervolgens vind je ook de ultieme girl next door in het lookbook. Ik weet het niet, maar iets zegt me dat Ceizer het prima begrepen heeft.

De verkooppunten heb ik geen idee van, maar ik geloof dat Baretta wel weer wat zal stocken en dat je bij FreshCotton ook wel weer de nodige items van de plank kan plukken.

 

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.