Fila Vintage Jassies,

Fila Vintage Jacket Geel

Soms heb ik het idee dat ik als enige lekker ga op deze Fila Vintage jassies, maar verdomme laat me ook. Check de prijzen voor deze oldskool trackjackets van Fila en durf te zeggen dat ze niet vet zijn. De volledig blauwe is misschien nog iets toffer dan die gele vanwege het velours dat gebruikt is. Maar de IKEA kleuren combo van die gele voel ik stiekem ook wel.

Klein voordeel, je hoeft deze niet zelf in elkaar te klussen. En voor die prijs van deze jackets koop je ze toch gewoon in iedere kleur? Gek genoeg heb ik nog maar weinig shops gezien die ze stocken, maar keer op keer zie je wel nieuwe Fila Vintage items bij die helden van Stuarts London binnenkomen. Hou die shop in de gaten, wanneer je ook lekker gaat op deze meuk.

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.