Filling Pieces ‘The Metamorphosis’ deel drie,

Zo dan, hier is dan eindelijk het laatste deel van de drieluik ook wel bekend als de Filling Pieces The Metamorphosis collectie. En wat moet je schrijven over een label waar je alle lovende woorden al eens op papier hebt gezet? Ik kan niet anders stellen dat Filling Pieces met deze SS2016 drop alle schoenenlabels hoofdpijn heeft bezorgd. En dan bedoel ik vooral al die high end footwear merken die in het kielzog van Filling Pieces een stuk van de taart proberen te snoepen.

Wanneer je een beetje opgelet hebt de afgelopen tijd op andere blogs, dan weet je dat er ondertussen meer bandwagon labels zijn dan campers voor Yeezy’s. Maar ik denk dat al die bandwagon labels na deze epische drieluik van Filling Pieces hun eindstation behaald hebben.

Godverdomme.

Wat een belachelijk heerlijk collectie. En waar ik na deel twee van de drop dacht dat het lastig te overtreffen zou zijn, komen ze gewoon bikkelhard met Salmon Toe achtige units, cut outs, dip dye en alles. De collectie zal deze vrijdag droppen. Zoals gebruikelijk wanneer ik een post maak over Filling Pieces, dan dropt die collectie op vrijdag, bij  Filling Pieces en later zullen ook shops als Mr Porter en END. volgen.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.