Fracap M120 Scarponcino Boots,

FracapM

Man Man, deze boots blijven toch juweeltjes. Niet normaal hoor. Als ik het zoekverkeer zo af en toe analyseer, zijn het vooral oude posts van de M120 die bovenaan de ranking verschijnen. En op zich is dat natuurlijk niet heel gek. Niet veel shops bieden Fracap M120’s aan in het assortiment en dat terwijl het belachelijk mooie schoenen zijn.

En dus kan je je voorstellen hoe blij ik word wanneer END. weer een hele serie nieuwe kleuren op voorraad heeft liggen. Een van de tofste vind ik deze blauw suède versie. Natuurlijk mogen alle andere Fracap schoenen er ook wel zijn, maar deze blauwe is wel ultiem tof. Dankzij de frisse kleur kan je hem zelf nog rocken in de overgang tussen winter en lente. Zoals gezegd, je scoort ze bij END.

Fracap M120

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.