Golden Bear Sportswear Dupont Varsity Jacket,

Golden Bear Varsity

Golden Bear Sportswear, het label uit San Francisco dat ergens in de jaren twintig van de vorige eeuw daar in SF opgestart is, blijft iedere collectie opnieuw trouw aan die roots van ze. Het label is geniaal in het maken van klassiekers, maar weet ook dondersgoed dat niet iedereen op ouderwetse fits zit te wachten.

De Dupont Varsity Jacket van Golden Bear is geniaal, de fit is werkelijk subliem en de details pfff, hou op man. Zie hier de jas uitgevoerd in een klei en ivoor kleur. De trim van de zakken is uitgevoerd in een bruine grain leather. De ribbings aan de mouwen en in de kraag zijn grijs emt wit gestreept en al met al is het een prima combinatie. Fris als een malle, klassiek als een malle en helemaal klaar voor de lente. Prima op je rauwe denim met een paar spierwitte sneakers eronder. Of doe wat je wilt, met deza jas kan je niet mis gaan. Ik spotte de jas overigens op voorraad bij END.

Golden Bear Varsity

 

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.