Jordan Eclipse Leather ‘Berlin’,

Jordan Eclipse Berlin Header

Enige tijd geleden schreef ik redelijk positief over de Jordan Eclipse ‘Paris’. Een prachtig schoentje waarop ik eigenlijk wil haten maar het gewoon niet over mijn hart kan verkrijgen. Wat wil nu het geval, zijn broertje, de Jordan Eclipse Berlin, is net zo tof en kan je dus in zo goed als alle maten momenteel in de Outlet van Nike vinden.

Ik neem je niet in de zeik. Deze schoen is dope en voor een goeie prijs mee te stelen. Grijs leder, tonal zooltje, tan neopreen en ook nog een subtiel lijntje 3M. Dit is toch met recht een goeie Friday Factory Outlet Find, of ben ik nu echt helemaal gek geworden? Dus hop naar Nike.

Jordan Eclipse

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.