Nike Air Max 1 Royal,

Nike Air Max  NikeLab Header

Het was zaterdag weer Air Max day. En iedere gehypede blogster met haar 5 paar max ging helemaal los op Insta. God wat is de Air Max toch hun OG sneaker. Ik las ergens op een sufkuttenpage ook nog het verhaal van een influencer, ja wat is dat, die bij een of andere show haar manager helemaal had laten schrikken omdat ze Air Max droeg onder een lelijke baggerjurk. Nou meid, je manager nog wel poehee, kijk je uit…

Anyways, de Air Max is dus helemaal hype.

Kut.

Waar zijn die tijden dat je een tent niet in kwam omdat je sneakers droeg? Nu ineens heeft iedereen hele verhalen over hoeveel moeite ze hebben moeten doen om hun holy grail te coppen. Prijzen van de Amsterdam gaan nog steeds verder over de kop en ineens heeft iedereen de AH als hun ultieme grail. Da fuq. Toen we in 2005 aan mensen vertelden dat die bestond werden we uitgelachen, wie wil nu een sneaker in de kleuren van een plastic tas?

En wanneer een schoen helemaal klaar is om uitgemolken te worden, dan ramt Nike er een NikeLab unit tegenaan. De Air Max 1 heeft zijn langste tijd gehad. En stiekem is deze wel ernstig vet. De schoen in deze uitvoering is deconstructed, de shape is redelijk in orde, de materialen zijn een soort van premium en het tofste is de Visvim achtige heelwelt. Niet dat het ook maar iets van nu heeft, de knipoog naar de ‘normale’ good year welted schoen is wel tof. Tel de bijzonder prima kleur van het geheel er bovenop, plus die minimale branding en bam. Dit is belachelijk hard schoentje geworden.

Nike-Air-Max-1-NikeLab-4

Ook wel fijn is dat dit schoentje gewoon nog in alle maten verkrijgbaar is. Wellicht heeft dat te maken met de ietwat overdreven prijs, maar ja. De Air Max 1 is dood, leve de Air Max 1. Uiteraard op voorraad bij END.

Nike-Air-Max-1-NikeLab-3

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.