Nike Air Max BW Persian,

Nike Air Max BW Persian

Voor de liefhebbers, Nike heeft hun BW weer in een OG kleur gedropt. En het blijft bizar, ik vind de schoen echt erg lekker, maar toch is de BW de meest ondergewaardeerde Air Max in Nederland. In haast ieder ander land gaat de BW best prima in de verkopen, maar hier blijft toch die schoen geassocieerd worden met die Chipie broek en dat Cavello jassie. Wellicht komt dat ook wel door mezelf, ik benoem die weer in een lijn met deze schoenen.

Kut, sorry.

De BW verdient zoveel beter dan dat. Kijk gewoon naar die schoen. Stiekem is het een van de vettere Air Max schoentjes ever. En deze colorway blijft bikkelhard! Gelukkig zal iedereen wel weer blijven slapen en heb je nog even rustig de tijd om te besluiten dat je deze echt wel in je collectie wil hebben. En wanneer dat moment gekomen is, moet je even richting Stuarts London.

Nike Air Max BW Persian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.