Nike SB Stefan Janoski Max L,

Nike SB Stefan Janoski

Die L aan het einde van de naam van deze schoen staat voor het materiaal waarvan deze Janoski gemaakt is. Een lederen variant van het succesnummer uit de SB lijn. En ja, in het wit leer is het ook een belachelijk lekker schoentje. Gek genoeg is deze schoen gewoon in de sale schappen van de Nike Store beland en zodoende vindt jij deze nu op de Friday Factory Outlet Find bij OurBubble.

Oké toegegeven, dit is niet direct de grootste sale rammer ever, maar hey, het is een belachelijk lekker schoentje voor een eerlijk prijsje. En witte sneakers kan je geen genoeg van hebben. Zeker niet met het oog op de komende zomer. Dus, snel naar Nike, waar je die schoen kan halen.

Nike SB Stefan Janoski

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.