Ontour Outsider Shirt,

Ontour Outsider Shirt Header

Ontour, dat label uit de lage landen wat eigenlijk al vrij lang vrij lekker gaat, heeft deze zomer echt weer een hele toffe drop voor je klaar liggen. En in die drop vindt je dit Outsider shirt. De naam van het shirt snap ik minder dan het shirt zelf. Het is gewoon een belachelijk lekker shirt.

Het shirt is een lichtblauwe oxford cloth button down, maar dan met een twist. De mouwen zijn na de normale short sleeve lengte ineens van een witte lap oxford. Best tof enzo. Ook op de achterkant van het shirt zijn ze druk bezig geweest met wat vlakverdelingen enzo. Allemaal wel prima. En dan de prijs, effe serieus, die prijs, ik zou er meteen twee kopen. Dit wordt toch wel je favo shirt deze zomer. Uiteraard scoor je het shirt bij FreshCotton.

Ontour-Outsider-Shirt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.