Penfield Zomerjassies,

penfield okenfield jacket olive header

Eergisteren liep ik even met vrouwlief door de winkelstraten en ik woei gewoon keihard uit me jassie. Vervelende was, mijn jassie was veel te warm voor het weer van gister, maar zonder jassie was het ook weer net niet te doen.

Had ik gewoon effe bij Afura wezen shoppen dan had ik een van deze twee Penfield jassies op de kop getikt en geen gezeik gehad. Nieuw in de collectie namelijk bij die bazen van Afura vind je deze toffe jassies, De Penfield Okenfield, een olijfgroene bomber die gemaakt is van een lap nylon. Dit jassie is belachelijk lichtgewicht en precies wat ik eergister nodig had.

 

penfield-okenfield-jacket-olive-02

Ook vet is deze Penfield Seaford trouwens. Waar de Okenfield lijkt op een bomber lijkt de Seaford ok een ouderwetse G9. En die kent net even wat meer stijl dan die sportieve Okenfield. Het is maar net waar je op uit bent natuurlijk, maar beide zou je dus gewoon in de kast moeten hebben hangen, om het gezeik van mij van gister te voorkomen.

penfield-seaford-jacket-navy-06

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.