Soulland Spring Summer 2016,

Jezus, zat ik gister effe rustig te bladeren door het wereldwijde web, geeft mij Google Trend Alerts aan dat er nieuws is met “Afura”. Aight, ik klik die link en zie deze post op C-Heads. Meteen ging een belletje rinkelen, is dit niet ook die dame waar Men&Style helemaal lyrisch van is? Yup, dacht ik wel.

Maar wat wil het geval. Voor de Spring Summer 2016 collectie van Soulland hebben die lui van Afura een prima model en uiterst goede fotograaf bij elkaar gebracht. Gewoon om weer eens scherp uit de hoek te komen en op een andere wijze te tonen dat ze het stiekem bijzonder goed begrepen hebben. En dan dit alles voor C-Heads. Maar gezien ik gok dat niet iedereen hier dagelijks zit te F5-en op C-Heads, lijkt het me niet verkeerd om dit nieuws hier ook even over de b├╝hne te trappen. En oh ja, Soulland bij Afura is weer ruime op voorraad en bijzonder dope, just saying.

 

 

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.