Hunting Ensemble ss/2016 lookbook,

Hunting Ensemble ss lookbook hi res header

Op het OurBubble HQ is er een mailbox waar negen van de tien keer door de spam heen geen normale goede verhalen te vinden zijn. En toch zit ik daar iedere week wel een keer door te bladeren om te kijken of er niet stiekem toch een pareltje in beland is. En vandaag is zo’n pareltje hierin terecht gekomen. Verdomme, deze is hard.

Ik hou er wel van wanneer indie shops hun lookbooks droppen. Ik hou er helemaal van wanneer die shops gewoon de moeite nemen om goeie outfits te cureren, wanneer die shop de foto’s dan ook helemaal kant en klaar aanlevert zodat ik weinig edit werk hoef te doen, dan word ik dus helemaal gelukkig.

En dat gebeurde dus toen Hunting Ensemble hun lookbook in de mail dropte. Hunting Ensemble is wellicht bekend als webshop waarmee ze al jaren best lekker gaan. Maar ze hebben sinds een jaar of twee ook een prima winkel in Den Bosch. Alle labels die ze voeren hebben allemaal weleens frontpage hier op OurBubble gestaan, dus we kunnen stellen dat ze een belachelijk lekkere collectie hebben opgebouwd. Zo vindt je daar bijvoorbeeld: Norse Projects, Han Kjøbenhavn, Our Legacy, The North Face Red en A.P.C. Check de foto’s, check de Hunting Ensemble website en mocht je in Den Bosch zijn, check dan zeker ook effe hun shop op de Snellestraat 32.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.