Untitled Hudson Crewneck,

Untitled Hudson Crewneck

Ik ga vandaag effe op de Hollandse tour en doe eens niets met schoenen. Laat ik beginnen met nieuws van het Untitled front. Zo af en toe droppen zij nieuwe heat. Altijd in kleine oplage en altijd belachelijk hard. Nu komen ze out of the blue met een belachelijk lekkere sweater op de proppen.

De Untitled Hudson Crewneck is een perfect slimfit crewneck sweater en komt in een heerlijke Forrest Green. En gezien groen volgens alle trendwatchers gezien wordt als de kleur voor het komend seizoen zijn ze on point als een malle. Ook als groen helemaal niet de kleur voor het komend seizoen zou zijn overigens. Deze sweater is namelijk gewoon dope met dat dikke embroidered Untitled logo er vol op. Yes, dit is een must have en je haalt het bij Untitled.

Untitled Hudson Crewneck

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.