Valentino Satin Bomber,

Valentino Satin Bomber

Yes, Souvenir Jackets zijn een dingetje, ik geloof dat we dat allemaal al een tijdje roepen in die blogosphere. Maar verdomme, wat blijven al die high-end fashion labels ook met juweeltjes komen. Eerst Gucci en nu Valentino. Ik heb helemaal niets met Valentino, maar dit jassie is wel tof. De kleurencombo is wel lekker.

Beetje jammer dat voor die prijs de orchidee├źn niet erin geborduurd zijn, maar het een simpele weefsel in de stof betreft. Althans ik hoop het laatste, laten we wel zijn, het zou ook zomaar screen printed kunnen zijn. High Fashion labels geven geen fuck namelijk, hype wordt toch wel gekocht. Anyways, dit jassie is wel tof. 1500,- euro tof? Dunno, als je het kan missen wel denk ik. Linksom of rechtsom, die shit zal spoedig wel weer uitverkocht zijn bij Mr Porter.

Valentino Satin Bomber

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.