Yuketen Country Ranger,

Yuketen Country Ranger

Het wordt lente! En je kan weer sokloos door het leven. En sokloos kan prima in deze Yuketen Country Ranger, een moc toe oxford van full grain leder op een natuurrubberen crêpe zool. Overigens kan je deze schoen ook in de herfst nog prima rocken met een paar sokken, maar dat geheel terzijde.

Hoewel. Wanneer je deze schoen dus nu op de kop tik kan je, in theorie, minimaal 3 seizoenen verder zonder een paar extra schoenen te hoeven kopen. Deze moc toe kan immers ook prima in de zomer onder een korte chino of denim.

Over de kwaliteit van deze Yuketen schoen hoef je je geen zorgen te maken. Allemaal handmade door arbeiders die, naar het schijnt, nog liefde hebben voor hun ambacht. En voor een prijs van rond de 500e mag je gewoon ook wel een tikkie kwaliteit verwachten. Je vindt deze Yuketen Country Ranger op voorraad bij END. waar ze wel vaker belachelijk vette spullen op voorraad hebben.

Yuketen Country Ranger