A.P.C. x Louis W. Bomber,

A

Nu weet ik heus wel dat ik niet al te lang geleden al over een A.P.C. x Louis W. jassie heb geschreven. En ik begrijp ook wel dat als je die toen op mijn aanraden hebt gekocht, je je nu genaaid voelt wanneer ik nog een dergelijke jas aan zou raden als nog vetter. Dus wees gerust, dat doe ik niet. Ik vertel je alleen dat je deze ook in je kast zou moeten hebben hangen, want ook deze is gewoon belachelijk tof. En dat zeg ik niet omdat ik nu gewoon drinken ben tijdens het schrijven. Wat overigens niet heel ver van de waarheid zou zijn. Thank god voor spellingscontrole dingen.

Maar dus, dit jassie is tof. Blauw met grijze details. Een satijn-achtige cotton blend in een bomber meets varsity jassie. Godverdomme, dit is precies zoals Kanye het gewild had. En ook precies waarom Kanye Pastel weer tot een nieuw leven aan het blazen is. Maar dat geheel terzijde. Voor nu moet je het met deze A.P.C. unit doen. En die spotte ik dus weer bij END. 

A.P.C.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.