Berluti Playtime Dégradé Sneakers,

Berluti Playtime Header

Weet je die Berluti van een tijd terug nog? Die hi top met die belachelijk lekkere poetsbeurt? Nou die is er dus ook in een low top. En waar die hi top nog redelijk ‘normaal’ oogde, is deze low top wel belachelijk. En dan bedoel ik belachelijk in de positieve zin van het woord.

Begrijp me niet verkeerd, ik wilde echt heel graag haten. Dikke elfhonderd euro voor een paar sneakers, dunno, je kan Yeezy’s voor minder halen bij de reseller. En toch zijn deze Berluti Playtime Sneakers dope als een malle. Die paintjob is gruwelijk. Denk die schoen in onder een donkere denim, dan is die dus echt keihard. De blauwe verfkleur doet lijken alsof je rauwe denim als een malle aan het bloeden is geweest op je witte sneakers. Best tof. Alleen die prijs zit me wel dwars. Anyways, mocht je dikke knaken pakken en schijt hebben, dan moet jij naar Mr Porter voor deze schoen. Zo simpel is het.

Berluti

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.