Clarks Originals Torcourt Super,

Clarks Torcourt Super

Hoe ik deze over het hoofd heb kunnen zien daar snap ik geen moer van. Maar ik ben blij dat ik deze gisteren spontaan op de timeline van Clarks Originals voorbij zag vliegen. Goed zoeken in de cache van Twitter, want gek genoeg is die hele Tweet nu niet meer te vinden. Na wat geavanceerd Google werk kwam ik uiteindelijk bij END. waar deze schoen dus gewoon op stock ligt.

Godskolere wat is die schoen lekker. Dit is waarschijnlijk de schoen die Gourmet met de Cinque ooit had willen maken. Een tennis schoen van Clarks op de crêpe wedge zool. Nu weet ik niet veel, maar ik weet wel dat dit een absolute must have is. Niet omdat die helemaal hype is, maar gewoon omdat die kapot lekker is. Mocht je maat niet meer liggen bij END. dan kan je je geluk nog bij de Clarks shop zelf proberen.

Clarks Torcourt Super

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.