Daily Paper Masai Warrior Windbreaker,

Daily Paper Masai Windbreaker Header

Daily Paper, wat kan ik zeggen, die lui gaan lekker op die slipstream. Nederlandse fashion dingen zijn tamelijk hype te noemen de laatste tijd en dat legt de boys van Daily Paper geen windeieren. Shit is best aan voor ze.

Hypebeast, Highsnobiety, dat soort dingen. Best lekker als label uit NL, dacht het wel ja. Laatste keer dat ik er over schreef was met een bomber, patches hier en daar, helemaal top. Nu gaat het weer over een jassie van de Daily Paper. Een windbreaker met lomp dikke branding op de windflap. En ja die is wel lekker. Goed licht gekleurd jassie, superdun, prima voor de lente. Tof motief met die dubbele laag stof enzo. En die in your face logo dingen zijn gewoon top. Uiteraard op voorraad bij FreshCotton.

Daily Paper

 

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.