Daily Paper x Colette,

Daily Paper Colette Header

Lekker, zit je even niet op te letten dropt er weer een label uit Amsterdam een collab met Colette. Laten we wel zijn, binnen de Europese grenzen is Colette wel een beetje het beste warenhuis waar je een deal mee kan sluiten. En dat die lui daar iets met de Hollandse labels hebben is wel redelijk duidelijk geworden door de jaren heen.

Nu is het de beurt dus aan Daily Paper. En zij hebben hun stokpaardje de Bomber geselecteerd voor deze collab. Niet gek, die jas is en blijft tof. De fit is prima en patches zijn altijd goed. Voor de Colette collab hebben ze gekozen voor een lap nylon in Colette blauw. De patches vertegenwoordigen de twee steden, Paris en Amsterdam. En de verkopen? Via de Colette webshop en in de shop in Parijs zelf. En ja de jassen gaan hard. De prijs is trouwens fucking vriendelijk te noemen voor een dergelijke collab.

Daily Paper x Colette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.