Dolce & Gabbana Shopper,

Dolce Gabbana Shopper Header

Hahahahahahahahahaha,

Jezus Christus!

Ze menen dit waarschijnlijk ook nog daar bij Dolce & Gabbana.

Wat een paupere ellende. Gewoon een rip-off van een Apolis shopper uit 2011 droppen en daar nog een slordige 8 gram voor vragen ook. Ze hebben wel lef. En was het nu nog echt een andere shopper dan die van Apolis, wellicht had ik het dan nog ergens tof kunnen vinden.

Uh not..

Sorry.

Dolce & Gabbana, waarom bestaat dit fucking label ├╝berhaupt nog? Ik zie werkelijk waar het bestaansrecht van dit merk echt niet meer. Do share, als je wel weet waarom D&G keihard is, het comments field is er vrij voor. Maar ik zie het gewoon niet.

Anyways, mocht je wel fan zijn, Mr Porter heeft deze rip off op voorraad.

Dolce-&-Gabbana-Shopper

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.