Frans Boone Lookbook,

Frans Boone Lookbook

Wat een held! Zoals ieder zichzelf respecterende shop gooit ook Frans Boone, de McNairy van de lage landen, een lookbook de ether in. Alleen de manier waarop, geniaal. Geen poespas, geen grote nieuwsbulletins, maar gewoon een link in het header menu genaamd ss2016lookbook.

Klik je er op zie valt meteen 1 look op, No Fashion. Dank je Frans. Zo moet het dus. Geen fashion dingen, gewoon vette shit die tijdloos is en je eindeloos kan dragen.  Andere looks uit het lookbook zijn tof, maar deze slaat alles. Een navy chino met een off white coltrui, double breasted trench en witte Common Projects, ik weet niet, maar dit is een eindbazen look welke altijd zal werken. Dan te bedenken dat nog maar een aantal looks uit het lookbook gereleased zijn. Als ze allemaal op dezelfde ‘fuck it, we moeten nog een foto hebben’-manier geschoten zijn wordt dit gewoon weg geniaal.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.