John Lobb Lawry Chelsea Boots,

John Lobb Lawry Chelsea Boots

Graag gedaan hoor. Ik heb zojuist de beste Chelsea Boots ever voor je gevonden. Doe geen moeite meer, zoek niet verder. Natuurlijk die Common Projects Chelsea Boots zijn leuk, maar kwa kwaliteit overtreffen ze deze John Lobb Boots niet, gewoon never nooit niet zelfs.

John Lobb is by far het beste schoenenlabel ever. Er was een tijd dat ik helemaal los ging op sartoriaal geweld en vooral mijn oog liet vallen op Crockett & Jones en Santoni schoeisel, alsof dat het hoogst haalbare in schoenenland was. Tot ik een keer werd wakker geschud en een paar John Lobb in mijn handen gedrukt kreeg. Holy shit. De afwerking van die schoenen, niet te doen. Waar C&J al behoorlijk perfectie benaderd schiet John Lobb daar gewoon effe een paar etages overheen. Top notch.

Zoals je weet roeptoeter ik al een tijd dat je een paar Chelsea Boots in de kast moet hebben staan. En ik was zelf al enige tijd op zoek naar het ultieme paar, met deze John Lobb Lawry Chelsea Boots heb ik het ultieme paar gevonden. De prijs is hoog, heel hoog. Maar in tijden dat ik Souvenir Jackets van 2 ruggen binnen een dag na release uitverkocht zie raken, gok ik dat men ook wel een twee maanden huur voor de beste Chelsea Boots ever over heeft.

John Lobb Lawry Chelsea Boots

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.