Levi’s Vintage 501 ZXX 1954,

Levis Vintage Clothing  ZXX Header

Oef, mocht je nu toch al flinkknaken aan het stukslaan zijn, dan heb ik hier nog wel een tof item om goed veel knaken in een klap mee kapot te maken. Bij Stuarts London hebben ze weer een lading Levi’s Vintage 501 ZXX binnen gekregen. De broek die gebaseerd is op de 501 uit 1954. En het ernstig toffe aan deze versie is het feit dat het een Shrink to Fit, STF, betreft.

Dit is dus die versie die je aantrekt en mee in bad gaat zitten voor die ultieme pasvorm. Of je draagt hem gewoon helemaal ultiem droog voor de tofste fades, dat kan uiteraard ook. Deze 501 is gemaakt van een keurige lap denim van de Cone Mills fabriek. Kwaliteit gegarandeerd. En afhankelijk van hoe lomp je bent, kan je er een belachelijk toffe broek van maken op de lange termijn. Maar ook volledig nieuw is een rauwe denim van LVC best dope te noemen.

Levi's Vintage 501 ZXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.