MKI Bomber,

MKI Nylon Bomber Header

Ja joh, het houdt gewoon nooit op bij MKI. Ieder seizoen weer droppen ze de beste basics. En in die lijn met basics zit ook steevast een serie bombers. En die hele rits aan bombers is iedere keer weer vet te noemen. Zo ook dit maal. Check zelf maar.

Zeg maar dat deze MKI Nylon Badge Bomber niet tof is. Zie je, dat lukt niet. Het jassie is on point. De pasvorm is prima, de details zijn minimaal.Kleine wijziging ten opzichte van eerdere bombers is een dikke patch op de arm,welke eigenlijk ook wel helemaal prima is. En zoals het hoort bij MKI de prijs, tsja die is ook precies zoals je zou verwachten. Gewoon uiterst prima betaalbaar. En uiteraard scoor je deze handel bij END.

MKI Bomber

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.