Nanamica Wind Anorak,

Nanamica Wind Anorak

Nanamica levert keer op keer juweeltjes af. En zo ook weer met deze Anorak, of zoals ze het zelf noemen de Wind Anorak. Ik zie het verschil niet. Wellicht het gegeven dat deze Anorak niet over een rits beschikt en daardoor automatisch nog meer winddicht is dan een Anorka met een rits. Hoewel ieder andere Anorak ook maar een halve ritssluiting heeft, maar toch.

De Wind Anorak van Nanmica is fucking vet trouwens. Hij deed me denken dan de schoenen van Hender Scheme, en ja dat is een goed teken. Overigens is de prijs redelijk vriendelijk te noemen. Ik vond deze jas overigens op voorraad bij onze vrienden van Need Supply.

Nanamica Wind Anorak

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.