Nike Air Max 2016,

Nike Air Max Header

Het is weer vrijdag en dus weer een Friday Factory Outlet Find. En deze vind ik zelf weer erg tof. De Nike Air Max 2016 is gewoon een goed schoentje. Hij lijkt veel op de 2015 en die heb ik dus helemaal aan snot gedragen. By far een van mijn meest gedragen schoenen in het afgelopen jaar. In de outlet van Nike kan je momenteel een Digital Camo achtige versie voor relatief weinig knaken op de kop tikken van de 2016. En iets zegt me dat iedereen die nu gewoon moet aanschaffen. Over 20 jaar is het weer een holy grail en heb je spijt dat je hem nooit gedragen hebt. Mits de wereld nog niet vergaan is dan en we nog steeds de kans hebben om ons geld over de balk te smijten richting het zoveelste paar schoenen dat er eigenlijk niet toe doet. Maar hey, je bent verslaafd of niet. Anyways, bij Nike moet je zijn.

Nike Air Max 2016

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.