Nike Air Max 95 Ultra Jacquard,

Nike Air Max Ultra Jacquard Header

 

In het kader van, OurBubble moet de hosting kosten weer betalen en is op zoek naar additionele inkomsten, ben ik eens gaan kijken welke nieuwe affiliate marketing mogelijkheden er zijn. Met andere woorden, stel je klikt zo meteen op de link in deze post en besluit daar bij Snipes wat te kopen, dan verdient OurBubble knaken en kan de hosting weer betaald worden.

Maar om niet ordinair te zeggen dat het een toffe shop is en dat je zeker prima je knaken daar kwijt kan, wat overigens wel het geval is, ben ik maar op zoek gegaan naar die schoen die je daar ook echt effe moet halen. Het is immers traditie dat ik op vrijdag een goede sale rammer het net op gooi, dus bij deze.

Wat dacht je van een Nike Air Max 95 Ultra Jacquard in zwart, royal blue en bright crimson? Juist, dat dacht ik ook, voor deze prijs wil je die schoen wel meepakken. Dus, check het bij Snipes.

Nike Air Max 95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.