Nike Crewneck Sweater

Nike Crewneck Header

Nu we toch op de lompe logo tour zijn. Ik hou van deze. Ik ben een vrij simpele kerel. Grijze crewnecks zijn altijd goed. En Nike is ook bijna altijd goed. Dus wanneer Nike een simpele crewneck dropt in het grijs met een lomp groot Nike logo erop, dan ben ik vrij rap tevreden. Helemaal wanneer de prijs van deze crewneck een lachertje is. Nu kan ik niet in je creditcard account kijken, maar je maakt me sterk dat deze niet meer binnen budget past. Serieus, je koopt t-shirts die duurder zijn dan deze crewneck, nietwaar? Yes dacht ik ook. Dus snel naar END.

Nike Crewneck

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.