Nike Internationalist,

Nike Internationalist Header

De Nike Internationalist is wel een van mijn favo classics van Nike. De schoen heeft een prima shape en komt structureel in goede kleurencombo’s. Nog een reden om het tot een favo te bombarderen, de schoen is altijd wel in de Outlet van Nike te vinden. Of sneakerheads hebben geen respect, of ze weten gewoon niet, maar shit. Hoe dan!

Dus wederom een Nike Internationalist in de Friday Factory Outlet Find op OurBubble. Dit maal in een heerlijk in your face rood wit combinatie. Alle maten tot 44,5 zijn nog op voorraad en hij gaat weg voor een schijtprijs. Ik weet niet wat je hier nog doet, ga naar Nike!

Nike Internationalist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.