Nike Mayfly Woven,

Nike Mayfly Terra Red Header

Nog zo een schoen welke je deze zomer sowieso zal moeten rocken. De Mayfly van Nike is tot op heden nooit een hype schoen geweest. Ja je ziet veel mensen er op lopen, maar dat komt meer doordat die tegen sale prijzen in de Nike Town lagen bij de vorige release. Overigens nadat ze daar tegen die ramprijs binnen no time uitverkocht waren zag je dat die schoen ineens hype werd en tegen 1,5x sale prijs op eBay ging. Nu was dat nog steeds 0,75 van retail maar toch. Resellers weten overal een slaatje uit te slaan.

Het gevolg van die mini hype toen is dat deze schoen nu ineens weer in allemaal kleuren uitgebracht is door Nike. Ik verwacht gek genoeg niet dat deze heel rap in de sale gaan belanden deze keer. En fuck waarom zou je ook wachten op de uitverkoop? Geld moet rollen en dat kan je prima doen met de aanschaf van een paartje Terra Red Mayfly schoentjes bij Need Supply.

Nike Mayfly

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.