Nike Roshe One Flyknit,

Nike Roshe Run Flyknit Header

Effe serieus gasten, gaat het wel? Ik weet het, het is 1 April en ik zou grappen moeten maken. Maar dit is hier even een ernstige zaak. De Nike Roshe Run staat wellicht niet meer helemaal bovenaan je schoenenlijst. Ik weet het, die adidas versie van deze schoen schijnt nogal lekker te gaan. Maar hou effe op met me. Hoe kan in vredesnaam een Flyknit versie van de Roshe Run in de Friday Factory Outlet Find belanden?

Dit is zo volledig onterecht voor deze uiterst prima schoen. Check die colorway! Da fuq. Normaal vind ik de prijsjes in de outlet van Nike niet meer de grootste steals ever, maar deze Roshe Run voor net iets meer dan 80 euro. Ik weet niet, ik heb weinig Flyknits voor minder zien gaan. Integendeel zelfs. Dus doe mij een lol, gun deze schoen een plek in je collectie, want hier is dus echt helemaal niets mis mee. Snel naar Nike, en wegkopen al die juweeltjes.

Nike Roshe Run Flyknit

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.