Nike Roshe Run,

Nike Roshe Run Header

Serieus die beef van Four-Pins met de Nike Roshe Run neemt nu wel belachelijk vormen aan. Nee, geen links, je zal zelf maar effe een keer wat research moeten doen op Twitter. Ja ik was ooit fan van Four-Pins, toen ze nog een site hadden en niet wegbezuinigd waren door Complex tot een Twitter Account. Effe serieus, ik zou daar nog eens een aparte post aan kunnen weiden. Niet te doen.

Maar anyways, op Twitter zijn zij dus helemaal los aan het gaan op alles wat de Nike Roshe Run is. En of deze post nu een direct effect van deze haatcampagne jegens de Roshe is, durf ik niet te zeggen. Feit is wel dat er de laatste tijd veel te veel Roshes te vinden zijn in de Friday Factory Outlet Finds. Zeg me maar dat het niet zo is. Anyways, geef deze schoen liefde! Check het bij Nike.

Nike Roshe Run

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.