Norse Projects Anorak,

Norse Projects Anorak Header

Je hoopt deze unit volledig voor jan lul te kopen. We gaan er natuurlijk allemaal blind vanuit dat het de komende maanden niet meer gebeurt dat je tijdens je daily commute in een regenbui belandt. Niemand wil dat en ik gun het je ook echt niet. Maar toch he, toch lijkt het me wijs om voor de zekerheid deze unit van Norse Projects op de kop te tikken.

Mijn persoonlijke voorkeur voor het plaatje gaat uit naar deze oranje versie, maar mezelf kennende kies ik voor veilig en zal ik die blauwe op de kop tikken. Hoewel, gezien mijn dagelijkse commute volledig met een vierwieler met dak van deur tot deur verloopt, ga ik zonder jas naar buiten en heb ik die anorak niet nodig. Maar stel nu dat ik geen Saab had gehad, dan had ik deze anorak van Norse Projects gekocht.

Norse Projects Anorak

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.