R.M. Williams Chelsea Boots,

R

Nu weet ik dat ik niet al te lang geleden nog over de beste Chelsea ever heb geschreven. Maar vergeet alles wat ik toen gezegd heb. Check deze. Over R.M. Williams heb ik ook al eerder geschreven. Maar ik denk dat ik hier wel een winnaar heb gevonden. Het is namelijk heel simpel. Iedere normale man heeft een Chelsea Boot in zijn leven nodig. En het gros van de mannen heeft niet genoeg schoenen om al te spannend met kleuren te doen en zal dan dus een zwarte Chelsea Boot moeten kopen. Maar waarom een simpele lederen versie nemen wanneer je ook prima met deze zwart suède versie van de Chelsea Boot thuis kan komen?

Precies. Mocht je overigens meer schoenen hebben en niet per se zitten te wachten op weer een zwarte schoen, check dan vooral ook die kapot lekkere tobacco suède van R.M Williams, die is mogelijk nog toffer namelijk. Mocht je minder dan 30 paar schoenen, geen sneakers maar echt schoenen, in de kast hebben, dan moet je wellicht gewoon voor deze zwart suède rammer gaan. In alle andere gevallen zou ik die tobacco unit er gewoon bij doen. Ik vond ze beide bij Stuarts London, uiteraard.

R.M. Williams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.