Rag & Bone Selvedge Denim,

Rag Bone Raw Denim Header

Kijk, Rag & Bone is natuurlijk keihard. Het ding is echter dat ze ook schreeuwend duur kunnen zijn. Helemaal na die Seinfeld lookbook is het helemaal losgegaan met Rag & Bone. En de tering, geheel onterecht is het niet. Dit label is bijzonder tof te noemen.

Erg tof ook is dat ik af en toe nog betaalbare items van dit merk tegenkom. Zeker bij East Dane valt vaak nog betaalbaar spul van Rag & Bone te vinden. Neem nu deze Selvedge Denim, laten we wel zijn de gemiddelde Selvedge Raw Denim is al kapotduur, dus 155 euro voor een Selvedge Raw denim van Rag & Bone is nu niet echt schrikbarend te noemen. En zo op de foto’s lijkt de fit echt helemaal prima, dus ik zie geen reden om deze niet op de kop te tikken. Zoals gezegd, bij East Dane.

Rag & Bone Raw Denim

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.