Rains Limited Edition Transparant Jacket,

Rains Transparant Jacket Header

Het eerste waar ik aan dacht toen ik deze jas zag is deze scene. Kijk, American Psycho is by far mijn favoriete boek uit de recente literatuur. Niet omdat ik me kan identificeren met een tamelijke drugsverslaafde psychopaat met waanideeën. Nee, welnee, alleen de manier waarop het boek geschreven is, de details. Shit. De film is overigens ook prima. Laten we wel zijn, de rol van Patrick Bateman is fabuleus neergezet Christian Bale. In de slechtste recensies werd Christian afgezeken omdat die too much aan overacting zou doen. De tering, de recensenten die dat opschreven hadden zo hard het boek niet gelezen. Maar anyways, die scene en deze jas. Het is nu enkel nog wachten tot Supreme die bijl uit deze scene ook uitbrengt. Hoe hard zou dat zijn!

Niet om je aan te moedigen in een tamelijk verknipte persoonlijkheid te veranderen, zou ik je wel willen adviseren deze regenjas van Rains te kopen bij onze vrienden van FreshCotton. Gewoon omdat het kan.

Rains

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.