Thom Browne Shirt,

Thom Browne Shirt Header

Ja natuurlijk, wanneer je Thom Browne bent kan je met alles wegkomen. Maar dit shirt is gewoon tof. Goeie borduurshit op het shirt. En een vleugje oldskool prep shit gaande met die vlak verdeling. Man man man. Als je zou weten dat ik lompe grunge bagger aan het draaien ben op het moment dat ik een item pen over een shirt zo prep als deze, dan zou je me recht in mijn bek uitlachen. (zonder grappen, Soundgarden hier op de speakers, oudere shit dan die prep trend)

Maar fuck dat. Laten we niet te moeilijk doen over de muziekkeuze van de schrijver hier. Laten we gewoon even vaststellen dat dit een fucking goed shirt is met een belachelijk hoge prijs. Maar dat zijn we ondertussen wel gewend van Thom Browne. Even serieus, zijn er lezers hier die genoeg knaken binnenharken om iedere week een nieuw TB item te bestellen, of moet ik beter gaan doseren met TB stuff? Anyways, bijĀ END. vond ik dit juweeltje dus. Dat je het even weet.

Thom Browne

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.