Timex x Red Wing,

Timex Red Wing Header

Ik hou van Timex, minstens net zo veel als dat ik van Red Wing houd. En verdomme, dan droppen ze ook nog een collab. Drie modelletjes en alle drie minstens even zo hard. Alle Timex klokkies uit deze collab komen uit de Waterbury collectie. En ik geloof dat ik daar al eens eerder mijn mening over gegeven heb.

Deze Timex Waterbury x Red Wing collectie is minstens zo tof als de OG Waterbury collectie. Laten we wel wezen, straps van hetzelfde leder als de Red Wing schoenen aan je klok hebben hangen is best bijzonder tof te noemen. Bijzonder is ook wel deze Chrono te noemen. Voor nog geen 150 euro heb je dus een Red Wing aan je pols hangen met prima technologie om een ware chronograph te zijn. Nee zonder dollen, natuurlijk het is geen automaat maar een simpele Quartz, en toch is het bijzonder te noemen. Beide merken zijn authentiek als een malle, beide merken hebben een historie langer dan het strafblad van Holleeder. En kijk eens goed naar die wijzerplaat, als je ook maar een beetje van klokkies houdt, dan moet je deze wel tof vinden. Nee ik weet het is geen Sub of GMT, het is geen Portugese of Monaco, maar de tering, voor deze prijs is het een belachelijk prima klok. FreshCotton heeft ze op stock, just saying.

Timex-x-Red-Wing

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.