Untitled Essentials Lookbook,

De laatste tijden denk ik op het OurBubble HQ hard na over hoe het ooit begonnen is. Waarom in godsnaam stamp ik wekelijks zoveel uren in het pennen over labels en nieuwe finds in shops? En altijd net op die momenten dat je dat denkt, komen er mails van die independent labels in je mailbox binnen die je eraan herinneren hoe deze Bubble eigenlijk ontstaan is.

Fuck nee, ik ga niet stoppen. Niet zolang er kleine indy labels uit Nederland zijn die keiharde shit droppen en gewoon het verdienen om toegezongen te worden op online magazines. Untitled is zo’n keihard label. Gewoon heel minimaal bezig zijn met precies die juiste dingen. Hun meest recente move wijst een richting in die ik enkel toe kan juichen. En dat ze ervoor kiezen om een 16 jarige insta held, Bob Sizoo,  te vragen voor het schieten van hun lookbook toont enkel de ballen die ze hebben. Fucking lekker bezig!

Essentials, iedereen heeft goede shirts nodig en goede shirts is wat ze nu op stock hebben in alle goede kleuren bij Untitled. Basics waar je er geen genoeg van kan hebben. Check ze bij Untitled.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.