Vans Vault Old Skool Lite LX,

Vans Vault Oldskool

Normaal ben ik niet een groot fan van aanpassingen aan klassiekers. Maar zo te zien is de shape van deze unit weinig aangetast door het gebruik van andere materialen. Vault is de premium lijn van Vans, dus op zich logisch dat de schoen er nog wel keurig uit ziet. Wat wil het geval, voor deze Old Skool, of Oldskool, of Style 36, maakt Vans gebruik van een lichtgewicht zool. Een nieuw soort high tech materiaal. Ik ben erg benieuwd hoe de schoen loopt door deze lichtgewicht zool. Want van de huidige serie Oldskools kan ik me niet herinneren dat ik de zool ooit als te zwaar heb ervaren.

In deze Vans Vault uitvoering beschikt de schoen weer eens over premium lader, wat wellicht het gewicht weer niet ten goede komt, maar dat geheel terzijde. De shape en de kleur van het totaal is gewoon bijzonder prima te noemen. Sterker nog, ik kan stellen dat iedereen deze zomer toch wel dit schoentje kan gebruiken. Doet het goed in combinatie met shorts, denims en chino’s. ┬áJe scoort zij bij END.

Vans Vault Oldskool

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.