Casbia William Shoes,

Casbia William

Soms heb je geen idee waar je naar aan het kijken bent, maar vind je het toch tof. Ik heb dat een paar keer gehad toen ik door het Dali museum in Figueres liep, maar gek genoeg had ik het ook toen ik door de pagina’s van Need Supply aan het bladeren was en deze schoenen van William van Casbia tegenkwam.

Nu wil ik deze niet direct op het niveau van Dali zetten, in tegendeel. Ik ben meerdere malen terug naar Figueres gegaan alleen maar voor het museum van Salvador, deze schoenen daarentegen, tsja, ik denk dat ik hier maar één keer over schrijven zal. Neemt niet weg dat ik ze tof vind. Belachelijk tof om eerlijk te zijn. En hoe het komt? I dunno. Huarache achtig zool, vage Native achtig upper, tikkie Visvim erin. Eigenlijk heeft deze schoen alles wel een beetje in zich. En dat is dus tof. Alleen zijn ze kapot prijzig en zou ik ze voor die prijs niet kopen. Maar dat is mijn bescheiden mening weer. Mocht money geen issue voor je zijn, check dan Need Supply.

Casbia William

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.