adidas Topanga,

adidas Topanga Header

Oh shit, wat een voetbalweekend was het weer. Niet zo zeer dat het spel op alle fronten geniaal was, maar meer vanwege de fans van de verschillende clubs die zich niet meer in konden houden en moeite hadden met het kanaliseren van hun teleurstellingen. En nee dit gebeurde niet enkel op de velden in Nederland. Ook aan de andere kant van het kanaal werden liepen de supporters het veld op.

En damn wat een inspiratie kan je halen van een paar foto’s. Kijk ik ben niet de persoon die enorm stand your ground de hooligan uithangt, integendeel, ik kan echter de dresscode van sommige aanhangers wel ernstig goed waarderen. Neem deze knakker nu bijvoorbeeld, de rechter niet de linker. Straight legged denim, indoor Gazelles aan de voeten, Stone Island sweatertje en een CP Company Goggles Jacket. Tamelijk straight Casuals outfitje me dunkt.

En die outfit zorgde dus voor de nodige inspiratie om op zoek te gaan naar een tof paartje adidas schoentjes. En bij voorkeur een paartje welke wel bij die outfit zou passen. De Gazelle zou een redelijk obvious keuze zijn, maar een beetje browsend door de catalogus van END kwam ik deze adidas Topanga tegen. Burgundy met een gumzool, wat is hier nu aan te haten? Oké , de schoen moet wel bij je clubkleuren passen anders krijg je dat gezeik weer, maar mocht je clubloos zijn dan is deze best hard.

adidas Topanga

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.