Afura Brick & Mortar,

Zoals bekend ben ik fan van die boys van Afura. Die gasten hebben een belachelijk prima smaak en weten toch iedere keer weer de juweeltjes van de verschillende labels op te pikken. Dat hun online shop lekker draait, dat verbaast me niets. Dat ze stiekem ook een echte fysieke shop wilden openen mocht natuurlijk ook geen verrassing zijn. Na een aantal pop up stores gehad te hebben was het meer een kwestie van tijd.

En die tijd is nu gekomen. Vorige maand openende de shop in de Jan Pieter Heijestraat op nummer 164. Het is een tof pand, niet belachelijk groot, maar gewoon precies goed. Erg tof zijn de originele klassieke elementen zoals de lijsten op het plafond. Maar wanneer je die shop binnen komt hoef je niet enkel naar het plafond te staren, hell no. In de shop vind je de masterpieces uit online collectie. Strak en clean zijn een beetje de code woorden. Al met al een toffe shop van toffe gasten, ga er heen.

 

Afura_Store-Interior-1200-2

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.