ASICS x United Arrows Gel Lyte V,

ASCIS United Arrows Gel Lyte V Header

De laatste keer dat United Arrows hier op de bubble kwam was het ook met een collab met een schoenenlabel, remember die keiharde Filling Pieces collab? Nou nu flikken ze dus weer zoiets bij United Arrows, maar dan met Asics. En wel met de Gel Lyte V van Asics.

Een prima schoentje in een belachelijk toffe uitvoering. Wellicht i de kleur bijzonder slecht gekozen voor het seizoen dat we ingaan, maar ongetwijfeld zal deze release binnen no time uitverkocht zijn. En zo niet, dan heeft resellerland heerlijk liggen slapen en kan je gewoon op je gemak de creditcard af betalen alvorens je deze op de kop tikt. Hoewel… naar END!

ASICS x United Arrows

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.