Baracuta Modern Classic G4 Harrington Jacket,

Het is een hele bek vol woorden voor het beschrijven van een jassie, maar wat je hier dan ook ziet is wel een klassieker te noemen. En klassiekers worden vaak geduid met veel woorden. Neem nu een Ferrari 512 Berlinetta Boxer, wat overigens nog een langere naam had kunnen hebben als die Italianen niet hadden besloten om een vijf liter twaalf cilinder gewoon als 512 te schrijven. Maar goed, we dwalen af.

Klassiekers, daaronder mag deze Harrington Jacket van Baracuta zich zeker onder scharen. Laten we wel wezen, dit jassie heeft meer tumblr views gehad dan de gemiddelde nipple slip van Lindsey Lohan. En niet onterecht, de G4 heeft immers wel klasse.

Gedragen door types als JFK, Steve McQueen, maar ook de leden van The Clash. Eigenlijk door alle lagen heen wel. De G9 is natuurlijk de OG der OG’s, de G4 kent een meer slankere fit en heeft geen ribbed hem en boorden meer. Al met al een puik jassie, zeker voor deze druilerige week. Uiteraard vind je dergelijk materiaal op voorraad bij Stuarts.

Baracuta G4 Harrington

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.