Grenson Archie Triple Welt Chromexcel,

Grenson Archie Triple Welt Chromexcel Header

Man man man, de Grenson Archie is al enige tijd een van mijn meest geliefde brogues, maar nu heeft Grenson weer eens bedacht dat deze in een nieuwe Triple Welt uitvoering maar ook eens gemaakt moet worden van een belachelijk lekkere lap leder in  bruin chromexcel.

Eerlijk, ik had niet verwacht dat dit op deze schoen net zo goed zou uitpakken als dat bruin chromexcel op een Indy of een Oak Street Bootmakers, maar jezus, het resultaat van deze kleur leder op een Archie is verrassend te noemen. Zie je ze al sokloos onder die geragde denim van je? Stel je het patina voor dat deze schoenen draagt wanneer je volgend jaar zomer ze weer op eenzelfde wijze nonchalant aan de voeten hangt. Deze schoen zal enkel mooier en mooier worden. Die Triple Welt mag er ook wezen, maar dat was natuurlijk al bekend. Uiteraard vind je dit juweeltje op voorraad bij END. en ja, Grenson valt true to size. UK 9 van Nike is ook een UK 9 in Grenson, kijk wel enkel naar de UK maten. US en EU maten zijn verneukeratief en kloppen nooit in de vergelijking.

Grenson Archie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.