De beste brogue op een wedge zool, Grenson Archie.

Grenson Archie Header

Jawel, de beste brogue op een wedge zool is weer verkrijgbaar. Vooral in deze kleur is het een belachelijk lekkere rammer. Stel je deze schoen even voor onder een volledig geragde denim die net iets te hoog opgerold is en dan sokloos, uiteraard. Blauw wit gestreepte tee, of een garment dyed button down shirt erop en bam. Veel zomerser gaat het niet worden.

Mocht je nog langs de schoonouders moeten, kan je deze schoenen natuurlijk ook prima rocken onder een olijfgroene chino, kijk maar effe wat je doet. Alles kan zolang je deze schoen maar in je kast hebt staan. En als je toch gaat shoppen bij Mr Porter, check meteen even het hoge broertje van deze Grenson Archie, de GrensonĀ Fred is namelijk ook weer verkrijgbaar in deze kleur met deze zool. Wellicht te warm voor de zomer, maar hey, het is ook maar 3 maanden van de 12 zomer, nietwaar.

Grenson Archie

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.